خودرو

تکنولوژی های جدید خودروهای تسلا

تسلا و ایلان ماسک با محصولات خود همواره در مرز علم و تکنولوژی حرکت کرده و نوآوری‌های بسیاری را تحویل جامعه‌ی بشری داده‌اند که نمونه‌ی بارز آن خودروهای الکتریکی این کمپانی است. تسلا دیروز در رویداد «Battery Day» از فناوری جدید باتری‌های خود و انتظارات خود از این باتری‌ها سخن گفت.

در روز گذشته ایلان ماسک و یکی از مدیران اجرایی شرکت تسلا (Drew Baglino)، جزئیات یک تکنولوژی جدید برای ساخت صفحات آند و کاتد باتری را با هواداران به اشتراک گذاشتند. در این رویداد ایلان ماسک علم مواد پشت این فناوری جدید را تشریح کرده و راهکارهایی برای بهبود خط تولید باتری‌های جدید ارائه کرد. وی در ادامه مدعی شد با در نظر گرفتن راهکارهای مورد بحث برای بهبود باتری و استفاده از تکنولوژی جدید، Tesla می‌تواند باتری‌های پر‌دوام و ارزان‌قیمتی برای ماشین‌های خود تولید کند که قیمت نهایی خودروهای الکتریکی تسلا را به 25000 دلار برای مصرف‌کنندگان کاهش می‌دهد.

برنامه تسلا برای خودروهای جدید چیست؟

به گزارش سرتکس به نقل از سایت رسمی تسلا، اتومبیل های کاملا خودران این غول بزرگ فناوری به آخرین مراحل تولید خود رسیده است و به زودی به بازار عرضه خواهند شد؛ اولین نسخه فناوری خودران تسلا بتا ۷۹.۰ نام دارد که به نوبه خود یکی از برجسته ترین اتومبیل های نسل آینده خواهد بود.

انتظار می‌رود این پیشرفت‌ها منجر به انتشار گسترده‌تری از نرم‌افزار Tesla’s Full Self-Driving Beta شود؛ این نرم‌افزار، امکان هدایت کاملا خودکار ماشین‌های تسلا را برای دارندگان این خودروها فراهم می‌کند تا در چندین ماه آینده با نظارت مستقیم راننده، به‌ طور مستقل در خیابان‌های شهر و خارج شهر رانندگی کنند.

ایلان ماسک بنیان گذار و مدیر عامل تسلا در توییت اخیر خود، ضمن تایید این خبر اعلام کرد: این فناوری منحصر به فرد به مراحل پایانی خود نزدیک شده است و به زودی در دسترس علاقمندان اتومبیل های خودران در سراسر دنیا قرار گرفت.

وی افزود: این اتومبیل از هیچگونه حسگر راداری استفاده نمی کند و تنها بر دوربین های هوشمند چند منظوره متکی است؛ در واقع، خودروهای مجهز به حسگرهای راداری از رده خارج شده اند و از این پس از هیچگونه سیستم حسگری به عنوان پشتیبان و کنترل کننده سیستم اصلی استفاده نخواهد شد.

لازم به ذکر است، تمامی خودروهای حال حاضر تسلا از چندین حسگر راداری، تعداد متعددی دوربین های چند گانه و انواع دیگری از حسگرهای اولتراسونیک  بهره می برند و به نظر می رسد آیلان ماسک و تیم همراهش ، نسل جدیدی از دوربین های هوشمند و چند وجهی را طراحی نموده است  که به تنهایی برای مجهز کردن یک اتومبیل خودران کافی خواهند بود

در ادامه با ما با جدیدترین اخبار تکنولوژی خودرو،همراه باشید.

برنامه تسلا برای خودروهای جدید چیست؟

ویژگی های خودروهای جدید تسلا

موتور دوم (Dual Motors)

 در تسلا مدل S P85D، حرف D به معنای افزوده شدن یک موتور الکتریکی در قسمت جلوی خودرو و به حرکت درآوردن چرخ های جلو می‌باشد؛ گفتنی است، پیش از این مدل S تنها به صورت دیفرانسیل عقب عرضه می‌شد. این موتور با افزودن 221 اسب بخار، قدرت این مدل از تسلا را در مجموع به 691 و گشتاور آن را از 490 به 931 نیوتن متر می‌رساند؛ وزن خودرو نیز، با افزایش 132 کیلوگرمی، به 2,239 کیلوگرم رسیده است. مدل جدید دوج چلنجر Hellcat با 707 اسب بخار قدرت، حدود 881 نیوتن متر گشتاور و بیش از 2,000 کیلوگرم وزن، رقیب تسلا مدل S به شمار می‌رود. اگرچه تسلا طی 3.2 ثانیه از سرعت 0 به 100 کیلومتر بر ساعت دست می‌یابد و از این لحاظ، سریع تر از Hellcat با شتاب 3.7 ثانیه می‌باشد، اما به دلیل محدودیت سرعت 248 کیلومتر بر ساعت، نمی‌تواند به گرد پای رقیب 326 کیلومتر بر ساعتی خود برسد. در اینجا ذکر این نکته ضروری است که افزودن یک موتور الکتریکی دیگر برای به حرکت درآوردن چرخ های جلو در مدل جدید تسلا، با سیستم چهار چرخ محرک خودروهای درون سوز کاملا متفاوت است. استفاده از سیستم چهار چرخ محرک در خودروهای درون سوز و هماهنگ کردن چرخ های جلو و عقب با موتور، مستلزم افزودن یک میل گاردان اضافی و در نتیجه افزایش وزن ماشین، محدود کردن میزان قدرتی که به هر قسمت وارد می‌شود، محدود کردن سرعت و کاهش حس رضایتمندی می‌شود. اما در مدل جدید تسلا قضیه کاملا متفاوت است؛ چرا که در این خودرو گشتاور می‌تواند به صورت مجزا و البته همزمان به هر چهار چرخ منتقل شود؛ گفتنی است، تا مدتی پیش دستیابی به این امر، رویای مهندسان بود. ماسک در مراسم رونمایی از مدل جدید تسلا اظهار داشت، استفاده از این سیستم با افزایش میزان چسبندگی خودرو به سطح جاده، کنترل بیشتری را در اختیار راننده قرار می‌دهد. توانایی رانندگی در شرایط نامساعد جوی برای درصد زیادی از خریداران خودروهای لوکس بسیار حائز اهمیت است و تسلا با استفاده از سیستم چهار چرخ محرک در مدل جدید S، می‌تواند گوی رقابت را از خودروسازانی چون مرسدس بنز، آئودی و بی ام و برباید و میزان فروش خود را افزایش دهد.

همچنین پیشنهاد میکنیم از مقاله : تکنولوژی های جدید خودرو در دهه گذشته نیز دیدن فرمایید.

سیستم Autopilot

به اعتقاد ماسک، تسلا هنوز پنج تا شش سال دیگر با تولید یک اتومبیل خودران واقعی فاصله دارد. از آنجایی که طبق قوانین فعلی راندن اینگونه خودروها در خیابان ها غیر قانونی است، کمپانی تسلا از چند حسگر پیشرفته در تمامی مدل های جدید S استفاده کرده است؛ این سنسورها با بررسی محیط اطراف خودرو، راننده را از وجود موانع آگاه کرده و با انجام برخی تغییرات در سیستم خودرو، از بروز تصادف جلوگیری می‌کنند. سیستم Autopilot از چهار بخش تشکیل شده است:

رادار با برد زیاد

 این رادار مسیر پیش روی خودرو را از نظر وجود موانع، جهت حرکت، و سرعت دیگر خودروها حتی در هوای مه‌آلود، آب و هوای بارانی و دیگر شرایط نامساعد جوی بررسی می‌کند.

دوربین تشخیص تصاویر

این دوربین نیز، چراغ های راهنمایی و رانندگی، تابلوها و علائم نصب شده در جاده، و خط کشی های عابر پیاده را بررسی می‌کند و اطلاعات آنها را به سیستم اصلی منتقل می‌کند.

ردیاب صوتی 360 درجه

 این ردیاب مافوق صوت با بررسی محیط پیرامون خودرو، حضور هر چیزی اعم از انسان و حیوان و وسایل نقلیه حتی در نقاط کور را تشخیص داده و با هشدار به راننده، از برخورد و تصادف جلوگیری می‌کند. توجه داشته باشید که استفاده از این سیستم برای موتورسواران نیز، نعمت بزرگی به شمار می‌رود!

سیستم تلفیق اطلاعات مسیریابی و ترافیک لحظه ای

مسیریاب ماهواره ای با ارسال اطلاعات هر محل به خودرو، راننده را از محدودیت سرعت، ترافیک، و دیگر شرایط جاده با خبر می‌سازد. شایان ذکر است، سیستم Autopilot با پیروی از جدیدترین قوانین وضع شده در زمینه ایمنی در اروپا، تمامی این اطلاعات را بر روی یک نمایشگر به نمایش درمی‌آورد. همانطور که پیش از این گفته شد، این سیستم نقاط کور را نیز بررسی می‌کند و چنانچه شما هنگام رانندگی در بزرگراه چراغ راهنمای خود را فعال کنید، در صورت امکان به طور خودکار، لاین حرکت را تعویض می‌کند. از دیگر ویژگی های این سیستم می‌توان به ترمز خودکار اشاره کرد که در صورتی که خودروهای پیش رو از سرعت خود بکاهند یا متوقف شوند یا مانعی به صورت ناگهانی در جاده ظاهر شود، سرعت خودروی شما را کم می‌کند.

‫0/5 ‫(0 نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا